Iată o reţetă simplă, delicioasă, pe care o poţi încerca oricând. Are un gust minunat şi arată foarte bine!
Ingrediente:
- 2 plicuri zahar vanilat
- 2 linguri cacao
- 200 g zahar
- 2 linguri dulceata (capsuni)
- 200 ml apa
- 1 plic praf de copt
- 100 ml ulei
- 200 g faina
- 3 linguri nuca de cocos
Mod de preparare:
- Intr-un castron se pun zaharul, uleiul, apa, zaharul vanilat si se mixeaza pana se topeste zaharul, apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt.
- Compozitia rezultata se imparte in doua. Astfel, intr-una se pune cacao si dulceata, in cealalta nuca de cocos amestecandu-se fiecare pana se omogenizeaza.
- Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun, in mijlocul tavii, 2 linguri compozitie maro, 2 linguri compozitie alba, apoi iar 2 linguri compozitie maro si tot asa pana la final.
- Se coace la foc mediu cca 50 min facandu-i testul cu scobitoarea.
Pofta buna!