Rețete

Pizza fulger – Aluatul nu trebuie frământat, doar amestecați ingredientele, turnați-le în tavă și coaceți această bunătate

Tuturor le place pizza, dar de multe ori nu avem timp să frământăm aluatul, apoi să așteptăm să dospească. Pizza fulger este soluția pentru această problemă!

Se pregătește repede și este foarte gustoasă. Această rețetă este pentru 4 persoane, dar se merită să faceți mai mult, pentru că va fi la mare căutare. Puteți pune aproape orice peste, după gustul familiei!

Ingrediente:

  • 150 g șuncă sau salam
  • 3 linguri maioneză
  • Piper
  • 3 linguri făină
  • 1 ceapă mai mică
  • Sare
  • 1 roșie
  • 2 ouă
  • 200 g cașcaval

Mod de preparare:

  1. Amestecați ouăle, maioneza și făina, apoi adăugați puțină sare. Când această compoziție devine netedă, turnați-o într-o tavă unsă cu ulei și uniformizați.
  2. Puneți deasupra orice doriți: salam, șuncă, ciuperci. Puteți presăra după preferință cu rozmarin sau busuioc.
  3. Tăiați ceapa și roșia, mărunt, apoi puneți pe deasupra, după care acoperiți cu cașcavalul ras.
  4. Coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade, aproximativ 15 minute.

Poftă bună!